Українa, 58005, м. Чернівці, вул. Головна 185
+38 (0372) 51-78-75, +38 (050) 434-15-20, +38 (067) 373-62-60
  • Сайтдля туристів
  • Сайтдля турагенцій
Курс валют
  • 29.03.2024
  • 1 USD = 39,80 UAH
  • 1 EUR = 43,00 UAH

Новости

Главная / Новости / Ідеї ​​для бюджетного відпочинку в Барселоні
4 июня 2019

Ідеї ​​для бюджетного відпочинку в Барселоні

Щоб як слід перейнятися іспанської атмосферою, радимо почати зі знайомства з її минулим. У Барселоні є достатня кількість безкоштовних музеїв, які Вам в цьому допоможуть. Ось деякі з них:

 

Музей історії Барселони (MUHBA Museu d'Història de Barcelona) розповість, що пережило це місто, щоб сьогодні радувати нас своїми яскравими фарбами. Безкоштовний вхід для всіх відвідувачів в першу неділю місяця в будь-який робочий час, а також щонеділі з 15:00.

 

 

Музей мистецтв Каталонії (Museu Nacional d'Art de Catalunya) забезпечить Вас справжнім естетичним задоволенням. Безкоштовний вхід для всіх відвідувачів в першу неділю місяця в будь-який робочий час, щосуботи з 15:00, а також 12 лютого, 18 травня, 11 та 24 вересня.

 

 

Музей Пікассо (Museo Picasso) не варто оминати увагою, адже тут представлені картини одного з найвідоміших художників світу. Безкоштовний вхід для всіх відвідувачів в першу неділю місяця з 9:00 до 19:00, а також щоп'ятниці з 18:00 до 21:30.

 

 Набравшись нової інформації для роздумів, потрібно не забувати про відпочинок для тіла. У Барселоні Вас з нетерпінням чекають кращі пляжі на узбережжі Середземного моря. Виберіть той, який підходить вам по розташуванню, захопіть крем для засмаги й вирушайте насолоджуватися літнім іспанським відпочинком:

 

Пляж Sant Sebastiа. Один з найбільших і багатолюдних в Барселоні. Перевага в тому, що знаходиться він в самому центрі міста. Але при цьому — один з найчистіших пляжів міста.

 

 

Пляж Sant Miquel зовсім не схожий на попередній. Тут завжди тихо, немає великого скупчення людей, а скеляста місцевість дарує відчуття єднання з природою.

 

Пляж Barceloneta - один з найстаріших в місті та один з найкращих у світі. За версією каналу Discovery, він займає третє місце в рейтингу найкращих пляжів світу. Крім чистого моря і теплого піску, тут можна зайнятися й активним відпочинком. Тут є волейбольні майданчики, столи для пінг-понгу та інші місця для відпочинку.

 

Що подивитися в Барселоні, не витративши при цьому ні цента?

 

Співаючі фонтани. Яскраве шоу води та музики проводиться з квітня по жовтень, четверг-неділя з 21:00 до 23:30, і з листопада по березень, в п'ятницю і суботу з 19:00 до 21:00. Шоу починається кожні півгодини.

 

Для меломанів будуть цікаві безкоштовні концерти класичної та джазової музики, які проводяться з червня по серпень під час фестивалю «Музика в парках». Починаються концерти зазвичай о 20: 00-21: 00 в різних парках Барселони.

 

В парку La Ciutadella все літо можна слухати безкоштовні джазові концерти щосереди та п'ятницях о 22:00.

 

Ботанічний сад дозволить вам зануритися в атмосферу справжньої казки. Тут ви зможете побачити самі незвичайні рослини, а в разі негоди, працівники видадуть вам парасолі та плащі. Сад розташований на схилі гори Монжуїк, звідки відкривається прекрасний вид. Безкоштовний вхід для відвідувачів щонеділі з 15:00, в першу неділю місяця в будь-який робочий час, а також 12 лютого, 18 травня і 24 вересня.

 

Парк Цитаделі — один з улюблених у місцевих жителів. Тут і величезний фонтан, і ставки з качками, і просто затишна атмосфера.

 

Парк «Лабіринт Орта». Як зрозуміло з назви, крім звичайних атрибутів, в цьому парку ще є величезний лабіринт.

Ще новини