Українa, 58005, м. Чернівці, вул. Головна 185
+38 (0372) 51-78-75, +38 (050) 434-15-20, +38 (067) 373-62-60
  • Сайтдля туристів
  • Сайтдля турагенцій
Курс валют
  • 29.03.2024
  • 1 USD = 39,80 UAH
  • 1 EUR = 43,00 UAH

Новости

Главная / Новости / Де поїсти у Львові за 100 гривень
27 января 2021

Де поїсти у Львові за 100 гривень

Ера грандіозної економії на порозі, друзі! І, вже знаючи, як можна суттєво заощадити на подорожі, турист йде на підвищення – економимо майже на всьому. Так, гроші на колоритні сувеніри з європейської столиці України можна заощадити і на обідах. Не відкладати кишенькові гроші, а просто їсти в тих закладах, де чек максимально прийнятний. Ми сьогодні розповімо вам, де недорого поїсти у Львові. Пора вже залишити в стороні Пузату Хату і МакДональдс, що приїлися.

 

 

Цісар

Нехай вас не вводить в оману однойменний готель. Дійсно, в самому центрі Львова розташувався готельно-ресторанний комплекс Цісар, і бажаючі можуть пообідати в тутешньому кафе. Але також в місті є ще пара кафе з такою назвою – власники одні й ті ж. Гостей тут годують українською і європейською кухнею, нічого надприродного, але досить доступно і, безумовно, дуже смачно. Розташування дозволяє відвідати кафе, перебуваючи в будь-якому районі міста.

Ціни на страви: яєчня – 20 грн, овочевий салат – 15 грн, борщ – 18 грн, курячий стейк – 26 грн.

дешева вечеря у Львові

Сіли-з'їли

Ця мережа піцерій відома не тільки у Львові, а й в інших великих містах нашої неосяжної. Це своєрідне бістро, в якому все засноване на самообслуговуванні. Відвідувачі дуже позитивно відгукуються про кухню, хоч варіантів частувань не так багато. Королева тут це само собою піца. Але також тут подають традиційні борщі і салати. Цей заклад вельми стриманий, але відмінно підійде для швидкого обіду під час прогулянки від Площі Ринок до Національній опері.

Ціни на страви: піца – 35 грн, кальцоне – 30 грн, крабовий салат – 21 грн, борщ – 20 грн.

дешева вечеря у Львові

Open

Сучасний формат – так говорять самі про себе творці проекту. Це великий світлий ресторан швидкого харчування. Ні, тут не подають фаст-фуд, а годують вкунейшімі салатами, борщами, стейками і домашньою випічкою. Але роблять це максимально швидко, в світлі сонця з великих вікон, з великою кількістю посмішок молодого персоналу. Заклад відкрився не так давно, але вже запрацювало любов городян і туристів. На всі категорії страв встановлена ​​фіксована ціна за 100 грам, а вранці на каву, стейки і сендвічі діють знижки.

Ціни на страви: салати, гаряче і гарніри – 24 грн/100 грам, кава – від 5 грн/100 грам.

дешевий обід у Львові

Трапезна Ідей

Чи не унікальний, але безумовно дуже колоритний формат закладу. Справжня українська, скоріше навіть галицька, кухня. Меню на українському діалекті, бограч і деруни за старовинними рецептами. І інтер'єр, середньовічний, що вимагає уваги і спалахів фотокамер. Заклад знаходиться прямо біля Музею Ідей, в колишньої броварні монастиря отців Бернардинів, і пропонує гостям стинейшую і макссімально автентичну кухню. Ну і домашні настоянки, куди без них?

Ціни на страви: борщ – 40 грн, бограч – 50 грн, курка з овочами – 40 грн, сирники – 35 грн.

Львів дешеві ресторани

Кулінарна студія української кухні

Є думка, що їсти потрібно не тільки смачно, але і красиво. Можливо, саме цій позиції і дотримуються шеф-кухаря цього закладу. Звичайний венігрет і банош тут подають з таким ступенем вишуканості, що хоч в пору присуджується мішленовскіе зірки! Кожен кулінарний шедевр української кухні готують з любов'ю, а шеф-кухаря нерідко створюють страви на відкритій кухні, перед гостями. Цей ресторанчик доводить, що красиве блюдо і висококласне обслуговування не обов'язково повинні варто половину мінімальної зарплати.

Ціни на страви: курячий бульйон – 60 грн, деруни – 60 грн, банош – 45 грн, вареники – 65 грн.

дешевий ресторан Львів

Ми так багато розповіли вам – куди піти у Львові, на що подивитися, що купити. А тепер ще й підібрали для вас недорогі кафе Львова. Так чому ви ще вдома? Терміново збирайте валізи, бронюйте тури і вирушайте на дослідження! Приємної подорожі!

 

Джерело: doba.ua

Ще новини